3 redenen om een JURA koffiemachine op kantoor aan te schaffen

Door Team inFace • Bijgewerkt: 09/20/21 •  leestijd: 4 min

De start beginnen met koffie uit de JURA koffiemachine

Een goede bak koffie of pleur op kantoor is voor de meeste mensen de start van de dag. In dit artikel bespreken de drie beste redenen om een JURA koffiemachine op kantoor aan te schaffen.

Bovendien, heeft het hebben van goede koffie op kantoor nog een aantal voordelen. Later in dit artikel bespreken wij deze punten. Eerst loop ik nog even naar onze JURA WE8 Dark Inox koffiemachine om tijdens het schrijven een koffietje te nemen.

Iedereen zijn eigen koffie met de JURA koffiemachine

Iedereen heeft zijn of haar geliefde koffie variantie. Mark van administratie drink het liefst een sterke espresso maar Rachel van marketing geniet meer van een lekkere cappuccino.

Smaken verschillen, terwijl iedereen hetzelfde wilt namelijk; Lekkere koffie! Bij Geels & Co bent u aan het juiste adres als u een JURA Koffiemachine wilt aanschaffen.

Aan de ene kant begint dit artikel met de 3 redenen om een koffiemachine van JURA op kantoor aan te schaffen. Tot slot adviseert onze koffie specialist een aantal gebalanceerde koffie bonen die perfect passen bij de malingswijze voor koffiemachines van het merk JURA.

edereen zijn of haar koffiespecialiteit met één de JURA koffiemachines
Iedereen zijn of haar koffiespecialiteit met één de JURA koffiemachines

1. Happy personeel

Ervaart je personeel de huidige koffie op het werk als “slecht”, dan kun je dit als werkgever aanpakken. Aan de ene kant is het als werkgever een hele investering zo’n nieuwe koffiemachine. Daar staat tegenover, dat uit verschillende (landelijke) onderzoeken naar voren is gekomen dat goede koffie op kantoor bijdraagt aan een goede werksfeer.

Tot slot blijkt dat veel werknemers een uitgebreide koffiemachine met koffiespecialiteiten ervaren als “een eigen keuze”.

Gouden plak op de Olympische spelen dankzij koffie drinken? Sifan Hassan wijdde haar overwinning ook aan het gevoel van ‘twintig koppen koffie’. Is cafeïne de sleutel tot een gouden medaille?

2. Ultieme visitekaartje

Als je veel klanten, prospects of stakeholders over de vloer krijgt, is het hebben van een JURA koffiemachine een must. In vergelijking met de ouderwetse filterkoffie geef iedereen een warm en respectvol koffie-welkom.

Koffie drinken; een belangrijke ijsbreker zodat alle gasten zich meteen thuis voelen.

Maar dat is niet het enigste. Wat blijkt, veel medewerkers ervaren goede koffie als een soort secundaire arbeidsvoorwaarden. Iedereen weet nog misschien van vroeger, dat de koffiemachine een kopen en gaan is. In vergelijking met een aantal jaar geleden, is de koffie corner tegenwoordig een rustmomentje voor een praatje met een collega. Even kort bijpraten over het weekend of even sparren over dat bedrijfsprobleem.

Tot slot kiezen ruim 2/3 van de Nederlanders een  goede koffie boven een laptop van de zaak.

3. Verhoogde productiviteit

Wie koffie benoemt, heeft het vaak meteen over een cafeïne boost en verhoogde concentratie. Maar klopt deze vergelijking? Neem nou de eerste slok koffie op kantoor, veel medewerkers ervaren dan een oppepper om de dag te beginnen.

Uit recent koffie onderzoek blijkt dat medewerkers die elke dag twee of meer koppen koffie drinken 20% vaker een uur langer doorwerken. In tegenstelling tot 8,5% bij werknemers die geen koffie drinken. Ten slotte bleek uit datzelfde onderzoek dat ruim 16% van de koffiedrinkers zich beter kan concentreren na het drinken van koffie.

Wist je dat je?

Gasten of medewerkers die espresso drinken, in verhouding een hogere dosering cafeïne binnen krijgen. In vergelijking met koffie (40 milligram per 100 gram) is espresso de beste cafeïne boost (212 milligram per 100 gram).

Onze specialisten kunnen uitleggen welke koffieboon het meest geschikt is bij het aanschaffen van een koffiemachine van JURA.

Verschillen JURA koffiemachine

JURA is één de bekender merken onder de koffiemachines. Maar dat neemt niet weg, dat je eenvoudig een keuze kan maken in de aanschaf van een koffiemachine.

Als gevolg van een enorm aantal koffiemachines van JURA, is het soms voor de aanschaf een waar doolhof. Stel dat je een stille machine wilt of juist één de meest koffievariatie. Vandaar dat de specialisten bij Geels & Co u vrijblijvend kunnen helpen in de zoektocht naar de perfecte koffiemachine.