Ingrediënten
- 250 g Boter
- 200 g Suiker
- 50 g Cacao
- 2 Eieren
- 200 g Biscuitjes
Voorbereiding
- Zorg dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
- Boter langzaam laten smelten op een laag pitje.
- Biscuitjes in kleine stukjes breken.
- Cakeblik invetten.
Beslag bereiden
- Klop de eieren met de suiker in een beslagkom. Klop dit tot dat het een glad mengsel is.
- Één voor één een lepel cacao toevoegen.
- Voeg de gesmolten boter toe.
- Voeg de stukjes biscuit toe.
- Roer dit goed door elkaar.
- Doe het mengsel in de ingevette cakevorm.
- Zet de cake een nachtje in de koelkast om hem op te laten stijven.
Tip! Om de cake makkelijker uit het blik te krijgen, zet het blik even in warm water, de cake zal door de warmte makkelijker uit het blik komen.