Recept voor een Naturel Cake

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/04/21 •  leestijd: 1 min

Ingrediënten

Voorbereiding

  1. Zorg dat de ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
  2. Verwarm de oven voor op 160 graden, hete lucht oven op 150 graden.
  3. Cakeblik invetten

Beslag bereiden

  1. Als de boter zacht genoeg is kun je deze gaan kloppen.
  2. Voeg de suiker, vanillesuiker en het zout bij de boter toe. Meng dit tot een glad mengsel.
  3. Voeg één voor één de eieren toe. Wacht 2/3 minuten voor je het volgende ei erbij doet, dit om schiften te voorkomen.
  4. Voeg de bloem in delen toe. Schep dit met een houten lepel om, dit doe je om de cake luchtig te houden.
  5. Mocht het beslag wat dik zijn voeg dan wat melk toe. Is het beslag erg dun, kun je bloem toevoegen.

Bakken

Keep Reading