Recept voor lekkere Brownies

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/04/21 •  leestijd: 1 min

Ingrediënten

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Breek de chocolade in kleinere stukken.
  3. Ovenschaal (23×33) invetten.

Beslag bereiden

  1. Doe de boter en chocolade in een magnetronbestendige mengkom.
  2. Verwarm dit in de magnetron tot de boter gesmolten is.
  3. Roer de boter en chocolade net zo lang tot ook de chocolade gesmolten is.
  4. Voeg de suiker bij de boter en chocolade toe. Roer dit door elkaar.
  5. Eieren één voor één al roerend toevoegen.
  6. Vanille-extract en bloem als laatst toevoegen, goed doorroeren.
  7. Doe het beslag in de ingevette ovenschaal.

Bak het geheel ongeveer 35 minuten.
Laat het even afkoelen als het uit de oven komt, en snij het in stukken.

Tip! Voeg als variatie 125 g fijngehakte walnoten toe. Bewaar wat gesmolten chocolade om deze als topping over de Brownies heen te smeren.

Keep Reading