Overwaarde slim omzetten in vastgoed

Door Team inFace • Bijgewerkt: 08/09/21 •  leestijd: 2 min

We hebben allemaal van jongs af aan geleerd dat hard werken beloond wordt met een (goed) inkomen. Lenen doe je zo min mogelijk, dat is wat je ouders je hebben meegegeven.  CASHFLOWBOOST heeft nu een training ontwikkelt waarmee je inzicht in de huidige wereld van het investeren in vastgoed kunt ontdekken en of dit wat voor jou is.  Zo kun jij straks meer tijd vrijmaken en je dromen achterna gaan

Toch zijn er in Nederland meer dan 100.000+ vastgoedinvesteerders actief die op deze manier inkomen creëren. Velen van hen zijn hiermee financieel onafhankelijk geworden.

Blijf niet de rest van je leven werken

  • Ontdek het “geheim” van het investeren in vastgoed
  • Gebruik eigen vermogen zoals de overwaarde van je eigen woning om een maandelijks inkomen te creëren
  • Ga niet mee in met die snelle geld-verdien-goeroes maar krijg een echte kijk in de vastgoedkeuken
  • Leer hoe het echt zit met vastgoed en stap af van de gedachte dat het onbereikbaar is
  • Keer je mindset om en leer kansen herkennen en te benutten
Cashflowboost

Lijkt dit stoffige wereldje waar je alleen in komt als je enorm vermogend bent je onbereikbaar? Die aanname is niet juist!

Wie is je instructeur?

Thierry is oprichter van Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community. Zijn missie is om de vastgoed wereld transparant te maken en te laten zien dat het een duurzame bron van inkomsten kan zijn waarbij je woningplezier creëert voor anderen.Met zijn masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbindt hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is een vastgoedbelegger met een portefeuille van 13 panden en ondernemer. Met zijn bedrijf Thuiz Hypotheken heeft hij de afgelopen jaren meer dan 870+ vastgoedinvesteerders geholpen met hun vastgoedfinanciering.