Het geheim om onkruid in de tuin onder controle te houden

Door Team inFace • Bijgewerkt: 09/23/21 •  leestijd: 3 min

In een tuin wil je natuurlijk de mooiste bloemen en planten laten groeien. Maar je weet niet zoveel over tuinieren. Je wilt hier graag meer over leren. Welke onkruid is er en vooral om onkruid in de tuin onder controle te houden. Volg een online onkruidcursus en leer onkruid in de tuin onder controle te houden. Heb je een tuin dan herken je vast één van deze uitspraken;

  • Help, ik heb een tuin en weet niet wat onkruid is. Ik weet niet wat goed en slecht is.
  • Als ik de tegels uit mijn tuin weghaal, dan komt er vast heel veel onkruid.
  • Ik ben bang dat onkruid alles overwoekert.
  • Ik kan onkruid niet herkennen. Misschien trek ik dan het verkeerde eruit.
  • Ik wil geen gif gebruiken, maar weet niet hoe ik dan van onkruid af kom.
  • Ik wil meer insecten naar mijn tuin lokken, maar weet niet hoe.
  • Welke onkruiden zijn eetbaar?

Onkruid cursus wat is dat?

Als je bij 1 of meerdere van deze onkruid uitspraken hevig Ja knikt achter je computer dan hebben wij het geheim! Allereerst geen zorgen, iedereen met een tuin is ooit zo begonnen. Veel mensen willen giftige middeltje voor in de tuin wel laten staan, maar weten niet hoe. Een online onkruidcursus leert je te herkennen welke onkruid er groeit in je tuin.
 

Onkruid onder controle krijgen in de tuin
Krijg je onkruid onder controle in de tuin

Wil jij ook kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit in je tuin? Meer zien en meer aandacht krijgen voor het leven in je tuin, zonder dat je daar gestrest van raakt?

Online basiscursus onkruid

Wist je dat er online basiscursussen zijn om onkruid onder controle te krijgen in elke tuin! Tijdens korte lessen die je online via je laptop of op je smartphone kunt volgen leer je zowel de theorie als in de praktijk om met onkruid duurzaam om te gaan.  Het theorie gedeelte kost ongeveer 3 uur. De tijd in je tuin om je tuin- en proefopdrachten te doen – hangt van je eigen enthousiasme af- is niet meegerekend.

Leren in je eigen tuin, in je eigen tijd, in je eigen tempo

Je kunt helemaal zelf bepalen waar je wilt leren, buiten in de tuin, onderweg in de trein of binnen op de bank. Wanneer je je cursus volgt, mag je ook helemaal zelf weten. De cursus is 24/7 beschikbaar. Wil je even pauze tussendoor? Geen probleem, je mag zelf weten hoe lang je er over doet. Leer hier meer over onkruid