Ab Coaster, wat is dat en wat kun je er mee?

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/03/21 •  leestijd: 2 min

Bent u op zoek naar de Ab Coaster? Zo ja, dan bent u nu op de juiste pagina! Stop met al die buikspieroefeningen op de grond en begin uw buikspieren te traainen met de Ab Coaster. Met dit thuis fitnessapparaat traint u al uw buikspieren, zodat uw buik binnen een paar weken weer strak en slank is.

Het geheim achter de AbCoaster is de natuurlijke en vloeiende boog beweging. Deze beweging zorgt voor een constante buikspierspanning. Met het buikspiertoestel Ab Coaster worden uw buikspieren van het begin tot eind geprikkeld. Dit vanaf het moment dat u uw knie?½n naar voren beweegt . Elke dag een paar minuten laat al flinke resultaten zien. Het knie kussen kunt u verstellen naar een grotere bewegingsvrijheid. Uw schuine buikspieren traint u door een op en neergaande beweging en tegelijk een draaiende beweging te maken.

Met dit fantastische apparaat traint u uw gehele middel met een makkelijke buikspier beweging in veel minder tijd. Dit is de doorbraak waarmee de Abcoaster u geweldige buikspierresultaten zal geven. Met de hometrainer Ab Coaster traint u uw buikspieren zonder stress of spanning in uw nek en rug. Een onafhankelijke universitaire studie heeft dit aangetoond.

Wanneer u buikspieroefeningen met de Ab Coaster doet, verstevigt u uw spieren. Uw buikspieren worden sterker, uw buik wordt strakker en uw lichaamshouding verbetert. En u voorkomt ook nog eens onderrugklachten. Ab Coaster is een gebruiksvriendelijk thuisfitness toestel en makkelijk te verplaatsen door middel van wieltjes

voordelen van de Ab Coaster

Voordelen Ab Coaster op een rij

Gratis bij de Ab Coaster

Gratis programma bij bestelling AbCoaster

Wanneer u AbCoaster nu besteld ontvangt u een compleet programma van beweging en voeding. Het Ab Coaster systeem bevat uw Ab Coaster, een instructie DVD met een vetverbrandende cardio training en een maaltijdplan. Het gehele pakket zal zorgen voor sterke en strakke buikspieren! Als u snel besteld ontvangt u ook nog eens een digitale teller die al uw herhalingen bijhoudt. Op is op!