AB King Pro, wat is dat en wat kun je er mee?

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/03/21 •  leestijd: 2 min

De AB King Pro is het bekendste buikspierapparaat op de markt. Het product is nu al enkele jaren aanwezig, maar is nog altjd een populair fitnessapparaat. Hieronder vindt u meer informatie over de AB King Pro.

Het buikspierapparaat Ab King Pro is ontworpen om in slechts enkele minuten per dag een strakke, slanke en sexy buik te krijgen. Bij andere fitnessapparaten spant u tijdens de buikspieroefeningen alleen uw buikspieren in de opwaartse beweging. Door het speciale ontwerp van de AbKing Pro worden alle buikspieren ook aangespannen bij neerwaartse beweging. Het voordeel van deze buikspiertrainer is ook dat uw nek en lichaam wordt ondersteund. Met wel vier weerstand instellingen kunt u met deze Ab King Pro de zwaarte en moeilijkheidsgraad van uw buikspier training regelen

De Ab King is ook nog eens gemakkelijk op te bergen. U vouwt deze buikspiertrainer namelijk makkelijk op. Door middel van buikspieroefeningen met de Ab King Pro traint u al uw buikspieren in uw lichaam. Indien u namelijk sterke buikspieren wilt, is het belangrijk om al uw buikspieren te trainen. Als u enkel buikspieroefeningen doet om uw rechte buikspieren te trainen, zal u nooit een mooi gevormde buik krijgen.

Voordelen Ab King Pro

In minuten per dag een strakke, slanke en sexy buik. Uw nek en rug worden goed ondersteund, wat klachten voorkomt. Neemt weinig ruimte in, is opklapbaar en makkelijk op te bergen. Geen oefeningen op de grond meer.

Koop de Ab King Pro nu en ontvang helemaal gratis de 3 minuten Burn it up video en het tien daagse Ab King Pro Slim Down Plan. U zult nog sneller resultaat zien!

Ab King Pro het goedkoopste bestellen?

Het fitnessapparaat Ab King Pro is verkrijgbaar bij: Telsell. Hieronder staat een handig overzicht waarin u direct kunt zien waar u de Ab King Pro tegen de laagste prijs kunt kopen.