AB Rocket, wat is dat en wat kun je er mee?

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/03/21 •  leestijd: 3 min

Dan zit u hier goed. Het thuisfitness apparaat Ab Rocket traint u uw buikspieren en voorziet u tegelijkertijd van een heerlijke massage. Door deze heerlijke combinatie is elke training op de AbRocket rustgevend en tevens zeer effectief. Na een paar weken buikspieren trainen met dit buikspiertoestel zal u zelf verbaasd zijn over de resultaten. Uw buik zal strakke en slanke vormen gaan aannemen.

Het fitnessapparaat Ab Rocket maakt voorgoed een eind aan pijnlijke en saaie buikspieroefeningen op de vloer. Met dit thuisfitness apparaat traint u uw buikspieren makkelijk en zeer effectief. De AbRocket ontlast je nek en rug wat pijnlijke klachten voorkomt.

Informatie Ab Rocket

Het fitnesstoestel Ab Rocket ondersteunt het rug en nek gedeelte tijdens de training door een gebruiksvriendelijke ondersteuning. Dit door de speciaal ontworpen rugleuning. Terwijl u uw rug ontspant, geeft deze voldoende weerstand zodat u niet naar achteren valt. Deze weerstand helpt u bij de opwaartse crunches. Buikspiertrainingen met het Ab Rocket toestel zullen u doen verbazen. Bent u een liefhebber van een heerlijke massage? De Ab Rocket neemt namelijk ook deze taak op zich. De speciaal ontworpen rollers op de rug leuning gaan tijdens de training heen en weer wat zorgt voor een heerlijke massage. Uw training zal dan ook al voorbij zijn voor u het door heeft! Geen ander buikspiertoestel dan deze Ab Rocket voorziet u tijdens buikspieroefeningen van dit aangename gevoel. Kent u die pilates oefeningen die bijna onmogelijk zijn om zelf thuis te doen? Het is inmiddels een rage aan het worden in Nederland. Elke fitness school biedt tegenwoordig een cursus Pilates aan. Het fitnessapparaat Ab Rocket zal u vanaf nu gaan helpen met Pilates oefeningen. Deze effectieve en lichaamsvormende bewegingen worden nu eindelijk echt makkelijk met de AbRocket. Door deze oefeningen verlengen en versterken uw spieren, verbetert uw houding, krijgt u meer balans in het lichaam en het verhoogt uw prestatievermogen.

Het geheim van de Ab Rocket

Zit hem in de unieke cilinder weerstand technologie. Deze cilinder techniek zorgt voor weerstand van het rugleuning gedeelte bij neergaande beweging. Deze biedt ondersteuning bij de opwaartse bewegingen. Het geeft u ondersteuning terwijl u het thuisfitness toestel naar voren beweegt. Doormiddel van deze fantastische Ab Rocket bewegingen traint en isoleert u al uw buikspieren bij elke beweging. Met de buikspiertrainer Ab Rocket kunt Z zich richten op een bepaalde buikspier groep, de onderste, middelste, bovenste en zelfs de schuine buikspieren. De hometrainer heeft 3 weerstandsniveaus en is geschikt voor elke leeftijd, van beginners tot gevorderde sporters. Om u op gang te helpen ontvangt u bij aanschaf een dvd met een Ab Rocket training wordkout.

Waar kunt u AB Rocket bestellen?

AB Rocket is verkrijgbaar bij twee websites: Telsell. Hieronder staat een handig overzicht waarin u direct kunt zien waar u de AB Rocket tegen de laagste prijs kunt kopen.