Stoppen met roken via Online hulp

Door Team inFace • Bijgewerkt: 08/13/21 •  leestijd: 2 min

Jaarlijks overlijden in Nederland ongeveer 20.000 mensen door roken. In 2017 overleden in Nederland naar schatting 19.420 mensen van twintig jaar en ouder aan de directe gevolgen van roken. Dit betekent dat in Nederland 12,9% van alle sterfgevallen van 20 jaar of ouder aan roken kan worden toegeschreven.

Nu ga ik echt stoppen, vertelde ik tegen mezelf en mijn vrienden

Annelot is een goede vriendin. Ze is pas 43 jaar. Vandaag moet ze naar het ziekenhuis, helaas slecht nieuws van de longarts. Ze heeft terminale longkanker. Ze rookt “slechts” een pakje per dag maar dat al wel haar hele leven. Vanuit de dokter krijgt ze nu te horen dat ze nog maar een half jaar te leven heeft! 

Dit is slechts 1 van de verhalen van velen…. helaas.

70% van de rokers krijgt namelijk longkanker. Vanaf het moment dat Annelot dit akelige nieuws kreeg, heeft ze geen enkele sigaret meer aangeraakt. De behoefte was opeens verdwenen. Het laatste half jaar van haar leven was ze een niet-roker. De knop tussen de oren was om.  In slechts een paar minuten tijd. 

Hoe stop jij met roken? 

Doe je het zoals iedereen met een lage slagingskans? Door nicotinevervangers of medicijnen? Deze staan op plek 9 en 10 van de top-13 beste methoden om te stoppen. De maximale slagingskans is dan maar 18%. 

Of doe je het door in één keer de knop tussen je oren om te zetten? Net zoals Joke dat deed. 

Zij was te laat. Jij misschien nog niet. Wil jij ook die knop omzetten, dan zijn er online hulpmiddelen die je kunt inzetten om definitief met roken te stoppen.

Schrijf je in voor het Online Stoppen met Roken programma. Je krijgt toegang tot het krachtige online stoppen-met-roken-programma.

Waarom kiezen voor deze Online stoppen met roken hulp?

Voorkom de terugval naar roken

Ervaar het meest effectieve online programma en stop nu wel in een keer!