Vacatures Koerier

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/04/21 •  leestijd: 4 min

Vacatures koerier

Bekijk hier de beste koerier vacatures in de verschillende regio’s. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wilt u even een tijdelijk aan de slag? Een functie als koerier is dan wellicht een interessante job voor u. Met een beetje stratenkennis en een geldig rijbewijs kunt u bij vele koeriersbedrijven direct aan de slag. Bekijk het actuele overzicht van de koerier vacatures in uw regio. In de vacatures treft u meer informatie over de functieomschrijving, beloning en gevraagde rijbewijs of opleiding.

Koerier vacatures actueel

Bent u op zoek naar actuele koerier vacatures in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Limburg, Haarlem, Zeeland, Groningen, Eindhoven of andere regio’s in Nederland? In het overzicht van vacatures koerier treft u het actuele vacature overzicht van meerdere koeriersbedrijven in de verschillende plaatsen. Koeriers functies lopen erg uiteen. Er zijn functies waarbij kleine of grote pakketten aan particulieren bezorgd moeten worden. Maar ook functies waarbij pakketten voor bedrijven bestemd zijn en enige toelichting nodig hebben. Voor sommige banen als chauffeur, bezorger of koerier zal u intern opgeleid worden.

Vacatures koerier rijbewijs b

Bent u op zoek naar een nieuwe baan als koerier? Bij veel koerier bedrijven zijn ze op zoek naar zelfstandige koeriers in het bezit van rijbewijs b. In ons overzicht vindt u de meest recente vacatures koerier rijbewijs b. Het koerierswerk is een vrij beroep waarbij u heel de dag op pad bent. U rijdt van adres naar adres om uw lading netjes af te leveren. Voor meer informatie over het werk als koerier verwijzen wij u naar de bedrijven uit ons overzicht. Hier treft u een overzicht met actuele vacatures koeriersdiensten en de omschrijving van de werkzaamheden.

Functieprofiel koerier

Als koerier bezorgt u brieven of pakketten voor particulieren of bedrijven. En ook komt u bij particulieren en bedrijven over de vloer. Voor brieven en de minder zware pakketten zal een koerier de fiets of brommer pakken en is een rijbewijs B niet noodzakelijk. Voor de zwaardere pakketten zal er een auto beschikbaar zijn, en dient u in het bezit van rijbewijs B te zijn. Als koerier bent u de hele dag op pad en draagt u zorg dat de post of pakketten netjes worden afgeleverd op de juiste bestemming. Om zo efficiënt mogelijk uw post en pakketten rond te brengen is enige kennis van de regio waarin u bezorgt wel zo handig. U wordt geacht op een verantwoordelijke en zelfstandige wijzen te werken. Indien u bij mensen of bedrijven komt, stelt u zich enthousiast op en geeft u desgewenst nog enige uitleg over het product. Goede communicatieve vaardigheden worden dan ook erg op prijs gesteld bij veel koeriersdiensten.

Verdiensten koerier

Wat verdiend een koerier? Het salaris van een koerier hangt af van leeftijd, opleiding, ervaring, welke producten worden er vervoert, verantwoordelijkheid, lokaal of internationaal vervoer enz. Het gemiddelde loon van een koerier ligt tussen de vijftien en zevenentwintig honderd euro bruto per maand voor een standaard werkweek. Natuurlijk kunt u zelf onderhandelen over de hoogte van uw salaris. Ook is het niet onbelangrijk om alvast meer duidelijkheid te hebben over eventuele doorgroeimogelijkheden en opleidingen die u kunt gaan volgen. Voor meer informatie over het salaris en arbeidsvoorwaarden verwijzen wij u naar de cao van een koerier.

Koerier bijbaan

Koerierswerk is ideaal te combineren met een andere baan. Bent u op zoek naar een bijbaan als koerier in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag, Limburg of andere regio in Nederland? Bij vacatures koerier vindt u het meest actuele vacature overzicht voor parttime en fulltime koeriers vacatures. Bekijk de vacatures en solliciteer naar de functie parttime pakketbezorger. Voor meer informatie over de functie bezorger verwijzen wij u naar het functieprofiel dat u bij de meeste vacatures aantreft. Hierin vindt u terug wat er van u verwacht wordt door de koeriersbedrijven.