Zumba Fitness DVD’s

Door Team inFace • Bijgewerkt: 07/03/20 •  leestijd: 2 min

De Zumba dvd box is al een tijdje op de Nederlandse markt te koop. Het product heeft al veel mensen in Amerika enorm enthousiast gemaakt. Zumba zorgt ervoor dat u met plezier afvalt. Hieronder vindt u meer informatie over de Zumba DVD’s.

Zumba is nu al de fitness hype van de afgelopen tijd en breidt zich nog alleen maar uit. In Amerika volgen inmiddels al meer dan 1 miljoen mensen de Zumba dans lessen. Het is de manier om met plezier af te vallen, conditie op te doen en lekker in je vel zitten. Ideaal voor mensen die dansen leuker vinden dan vaak de saaie fitnessoefeningen. De nieuwe Zumba dans rage heeft zelfs CNN uit Amerika al bereikt.

Wat is Zumba

Zumba dansen is een fitness progamma wat nauw samenhangt met de Latijns Amerikaanse dans, bestaande uit fitness oefeningen op muziek. U kunt het vergelijken met Aerobics. Vandaar dat Zumba fitnes ook vaak Zumba Aerobics wordt genoemd. Zumba betekent snel bewegen en lol hebben tegelijk. Uit onderzoek door een onafhankelijke universiteit blijkt dat u met Zumba fitness wel tot duizend calorie?½n per uur kunt verbranden. Er zijn inmiddels al meerdere Zumba dvds: Zumba beginner dvd, dance cd en de workout dvd. Bij de eerste Zumba dvd begint het nog makkelijk, hierna wordt het bij elke Zumba cd een stapje moeilijker. Het is overigens niet mogelijk om de zumba dvd te downloaden of te kopieren. Met de Zumba fitness bewegingen werkt u aan heel uw lichaam. U traint uw onderlichaam, buik, middel en bovenlichaam met dit Zumba aerobics programma. Direct als u aan uw zumba dance cursus begint verbrandt u vele calorie?½n en vet.

Om u een goede indruk te geven van deze Zumba fitnessworkout hebben wij rechtsboven op deze pagina een Zumba filmpje toegevoegd. In deze Zumba video ziet u de meest populaire Zumba bewegingen.

Inhoud Zumba pakket

Waar bestaat het Zumba Pakket uit: